Πρώτες Βοήθειες

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το Σεμινάριο «Πρώτων Βοηθειών» που προσφέρεται από το Κέντρο Επαγγελματικών Σεμιναρίων της Techschool απευθύνεται σε υπαλλήλους και στελέχη επιχειρήσεων, οργανισμών ή ιδρυμάτων, τουριστικών επιχειρήσεων και επισιτιστικών επαγγελμάτων που έρχονται σε επαφή με συναδέλφους και πελάτες και ενδέχεται να αντιμετωπίσουν περιστατικά Πρώτων Βοηθειών. Επίσης αφορά σε φοιτητές ή απόφοιτους ΑΕΙ, ΤΕΙ ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και σε κάθε πολίτη που ενδιαφέρεται να αποκτήσει γνώσεις πώς να βοηθήσει το συνάνθρωπό του.

ΣΚΟΠΟΣ

Κάθε ατύχημα ή επείγον περιστατικό περιέχει διαφορετικά χαρακτηριστικά. Οι αναπάντεχοι τραυματισμοί και οι δυσλειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού θα πρέπει να αντιμετωπίζονται από ανθρώπους που έχουν στοχευμένη γνώση. Κυρίως, από ανθρώπους που είναι κατάλληλα καταρτισμένοι για να δράσουν έγκαιρα και σωστά.

Ο πολίτης που θα παρακολουθήσει το Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών», ανεξάρτητα από την ιδιότητα και το υπόβαθρό του, θα είναι σε θέση να εφαρμόζει εγκεκριμένες μεθόδους παροχής πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας. Η Πιστοποίηση Πρώτες Βοήθειες από την ACTA αποδεικνύει την άρτια εκπαίδευση του ατόμου που ενδιαφέρεται να παράσχει βοήθεια στον συνάνθρωπό του την κρίσιμη στιγμή.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Στο παρόν σεμινάριο θα αναλυθούν οι εξής θεματικές ενότητες :

1. Ασφαλής προσέγγιση ασθενή – πάσχοντα.
2. Βασική υποστήριξη της ζωής.
3. Πνιγμονή
4. Πνιγμός
5. Λιποθυμία , Έμφραγμα, Εγκεφαλικό
6. Εγκαύματα: Θερμικά , Χημικά, Ηλεκτροπληξίας.
7. Θερμοπληξία - Υποθερμία
8. Περιποίηση Τραύματος - Αιμορραγίες
9. Δηλητηριάσεις
10. Ορθοπεδικές κακώσεις.
11. Ξένο σώμα στο δέρμα , στο μάτι , στο αυτί , στη μύτη
12. Δήγμα (τσίμπημα, δάγκωμα).

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ-ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Η διάρκεια του Σεμιναρίου είναι 40 ώρες. Η παρακολούθηση και οι εξετάσεις που ακολουθούν πραγματοποιούνται εξ αποστάσεως. Με χρήση e-learning πλατφόρμας, (Moodle), οι συμμετέχοντες παρακολουθούν παρουσιάσεις χωρισμένες σε θεματικές ενότητες οποιαδήποτε ώρα της ημέρας επιθυμούν.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση των εξετάσεων σας απονέμεται το αναγνωρισμένο πτυχίο, από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης «Πρώτες Βοήθειες» της ACTA.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την εγγραφή σας στο Σεμινάριο και την κατάθεση μέρους χρημάτων ή ολόκληρου του ποσού σας αποστέλλονται άμεσα στο email σας οδηγίες και κωδικοί για την διεξαγωγή του σεμιναρίου.

Δείτε εδώ την εκπτωτική πολιτική

Διαπιστευμένο πιστοποιητικό από ΕΣΥΔ

Η ειδικότητα πού προσφέρεται από το Κέντρο Επαγγελματικών Σεμιναρίων της Techschool με έδρα τον Άγιο στέφανο Αττικής «Πρώτες Βοήθειες» ανήκει στο σχήμα πιστοποίησης Υγεία και Πρόνοια που είναι διαπιστευμένο σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024:2012 από το ΕΣΥΔ, τον κατά νόμο αρμόδιο οργανισμό, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι η διαδικασία πιστοποίησης γίνεται με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια ενώ παράλληλα καθιστά αναγνωρισμένο και αποδεκτό το πιστοποιητικό ως ισότιμο από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών – μελών της EA (European cooperation for Accreditation).

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Συμπληρώστε τη φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να συζητήσει μαζί σας.

Powered by BreezingForms

Προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

© 2024 Techschool.gr. All Rights Reserved. Designed By Web Rely