Διαχείριση Κινδύνων και Κρίσεων (φυσικών, βιολογικών και τεχνολογικών)

Διαχείριση Κινδύνων και Κρίσεων (φυσικών, βιολογικών και τεχνολογικών)

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το Πρόγραμμα που προσφέρεται από το Κέντρο Επαγγελματικών Σεμιναρίων της Techschool με τίτλο : “Στέλεχος Διαχείρισης Κινδύνων Και Κρίσεων (φυσικών, βιολογικών και τεχνολογικών) ”, απευθύνεται σε άτομα που θα κληθούν να συμμετάσχουν σε Διοικητικό επίπεδο ή θα αναλάβουν δράσεις σχετικά με την διαδικασία της Πρόληψης και Διαχείρισης μιας Έκτακτης κατάστασης, είτε Φυσικής Καταστροφής ή άλλης μορφής Κρίσης, σε μία επιχείρηση ή έναν Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Το Στέλεχος Διαχείρισης Κινδύνων Και Κρίσεων (φυσικών, βιολογικών και τεχνολογικών), είναι υπεύθυνο για την Πρόληψη αλλά και την Αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων. Επίσης, θα αποκτήσει γνώσεις Επικοινωνίας, Διοίκησης, ψυχολογίας και λοιπών εργαλείων που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία  και  είναι απαραίτητα για την επιτυχή άσκηση του Έργου του.

ΣΚΟΠΟΣ

Το σεμινάριο στοχεύει στην ουσιαστική εκπαίδευση Επαγγελματιών στην συνολική και οργανωμένη Διαχείριση κινδύνων και κρίσεων σε Επιχειρήσεις αλλά και Οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα προετοιμαστούν προκειμένου να αποκτήσουν όλες τις απαιτούμενες επαγγελματικές γνώσεις, και ικανότητες για να επιτύχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης της ειδικότητας «Διαχείριση Κινδύνων και Κρίσεων (φυσικών, βιολογικών και τεχνολογικών) σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης» της ACTA.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Στο παρόν σεμινάριο θα αναλυθούν οι εξής θεματικές ενότητες :
1. Έννοια της καταστροφής
2. Έννοια Πολιτικής προστασίας
3. Προσδιορισμός και αντιμετώπιση έντονων καιρικών φαινομένων
4. Ανάλυση πλημμυρικών φαινομένων
5. Ανάλυση πυρκαγιών
6. Πολιτική προστασία σε Ευρωπαϊκή Ένωση
7. Σύστημα Πολιτικής προστασίας στην Ελλάδα
8. Ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
9. Τεχνικά εργαλεία και συστήματα
10. Τοπική αυτοδιοίκηση και πολιτική προστασία
11. Μέθοδοι και μέσα ψυχολογικών επιχειρήσεων

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ
Η παρακολούθηση του σεμιναρίου καθώς και οι εξετάσεις που ακολουθούν πραγματοποιούνται εξ αποστάσεως. Με χρήση e-learning πλατφόρμας, (Moodle), οι συμμετέχοντες παρακολουθούν βιντεοσκοπημένο μάθημα καθώς επίσης έχουν πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό και σημειώσεις.

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση των εξετάσεων σας απονέμεται το αναγνωρισμένο πτυχίο, “Διαχείριση Κινδύνων και Κρίσεων (φυσικών, βιολογικών και τεχνολογικών) σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης” της ACTA.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Με την εγγραφή σας στο Σεμινάριο και την κατάθεση μέρους χρημάτων ή ολόκληρου του ποσού σας αποστέλλονται άμεσα στο email σας οδηγίες και κωδικοί για την διεξαγωγή του σεμιναρίου.

diaxeirish krisewn

Δείτε εδώ την εκπτωτική πολιτική

Διαπιστευμένο πιστοποιητικό από ΕΣΥΔ

esydΗ εξειδίκευση  «Στέλεχος Διαχείρισης Κινδύνων Και Κρίσεων» που παρέχεται από το Κέντρο Επαγγελματικών Σεμιναρίων της Techschool με έδρα τον Άγιο στέφανο Αττικής είναι διαπιστευμένη σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024 από το ΕΣΥΔ, τον κατά νόμο αρμόδιο οργανισμό, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι η διαδικασία πιστοποίησης γίνεται με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια ενώ παράλληλα καθιστά αναγνωρισμένο και αποδεκτό το πιστοποιητικό ως ισότιμο από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών – μελών της EA (European cooperation for Accreditation) και σε παγκόσμιο επίπεδο από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών – μελών της IAF (International Accreditation Forum).

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Συμπληρώστε τη φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να συζητήσει μαζί σας.

Powered by BreezingForms

Προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

© 2024 Techschool.gr. All Rights Reserved. Designed By Web Rely