Τεχνικός Εφαρμογών λογισμικού

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το σεμινάριο αυτό που προσφέρεται από το κέντρο επαγγελματικών σεμιναρίων της Techschool απευθύνεται στα άτομα που σχεδιάζουν και αναπτύσσουν εφαρμογές σε τοπικό επίπεδο , εξασφαλίζοντας την σωστή διαχείριση των δεδομένων και της μηχανογράφησης μίας εταιρείας. Μπορούν να εργαστούν σε οποιαδήποτε επιχείρηση η οποία χρησιμοποιεί προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής. Με την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου και των εξετάσεων ο καταρτιζόμενος θα έχει εφοδιαστεί με κατάλληλες γνώσεις και θα έχει εμπλουτίσει το βιογραφικό του με μία αναγνωρισμένη πιστοποίηση.

Προ απαιτούμενα για τη συμμετοχή στις εξετάσεις

α) Απόφοιτος ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ

β) Απόφοιτος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με σεμινάριο 50 ωρών

ΣΚΟΠΟΣ

Οι βασικοί στόχοι του Σεμιναρίου που προσφέρει το Κέντρο Επαγγελματικών Σεμιναρίων της Techschool στον Άγιο Στέφανο Αττικής είναι οι καταρτιζόμενοι να κατανοήσουν την βασική ορολογία να διακρίνουν και να χειρίζονται τα εργαλεία σχεδίασης και ανάπτυξης λογισμικού , να αντιλαμβάνονται τους εμπλεκόμενους χρήστες και τους ρόλους αυτών και να προστατεύουν την επιχείρηση από θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια του διαδικτύου.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Στο παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα αναλυθούν οι εξής θεματικές ενότητες :
1. Λογισμικό – Υλικό και εφαρμογές
2. Από το πρόβλημα στον κώδικα
3. Βάσεις δεδομένων, διαδίκτυο και άλλα θέματα

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ-ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Η διάρκεια του Σεμιναρίου είναι 40 ώρες. Η παρακολούθηση και οι εξετάσεις που ακολουθούν πραγματοποιούνται εξ αποστάσεως. Με χρήση e-learning πλατφόρμας, (Moodle), οι συμμετέχοντες παρακολουθούν βιντεοσκοπημένο μάθημα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας επιθυμούν , καθώς επίσης έχουν πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό και σημειώσεις.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση των εξετάσεων σας απονέμεται το αναγνωρισμένο πτυχίο, του «Τεχνικός Εφαρμογών Λογισμικού» της ACTA.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την εγγραφή σας στο Σεμινάριο και την κατάθεση μέρους χρημάτων ή ολόκληρου του ποσού σας αποστέλλονται άμεσα στο email σας οδηγίες και κωδικοί για την διεξαγωγή του σεμιναρίου.

ogcost

Δείτε εδώ την εκπτωτική πολιτική

Διαπιστευμένο πιστοποιητικό από ΕΣΥΔ

esydΗ ειδικότητα «Τεχνικός Εφαρμογών Λογισμικού» που προσφέρεται από το Κέντρο Επαγγελματικών Σεμιναρίων της Techschool , ανήκει στο σχήμα πιστοποίησης Ψηφιακή Τεχνολογία που είναι διαπιστευμένο σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024:2012 από το ΕΣΥΔ, τον κατά νόμο αρμόδιο οργανισμό, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι η διαδικασία πιστοποίησης γίνεται με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια ενώ παράλληλα καθιστά αναγνωρισμένο και αποδεκτό το πιστοποιητικό ως ισότιμο από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών – μελών της EA (European cooperation for Accreditation).

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Συμπληρώστε τη φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να συζητήσει μαζί σας.

Powered by BreezingForms

Προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

© 2024 Techschool.gr. All Rights Reserved. Designed By Web Rely