Πιστοποιημένος Επαγγελματίας Οροφοκόμος

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το Σεμινάριο αυτό  που προσφέρεται από το κέντρο επαγγελματικών σεμιναρίων της Techschool απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν την καριέρα τους στον τομέα της οροφοκομίας, επιθυμώντας να εργαστούν σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που λειτουργούν στην Ελληνική επικράτεια . Επίσης απευθύνεται και σε έμπειρους επαγγελματίες, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει εμπλουτίζοντας το βιογραφικό τους με μία αναγνωρισμένη πιστοποίηση.

Προ απαιτούμενα για τη συμμετοχή στις εξετάσεις

Αποφοίτηση από σχετικές σχολές/ιδρύματα εκπαίδευσης ή  λόγω της εξειδικευμένης φύσης του εργασιακού αντικειμένου και των ιδιαίτερων αναγκών σε θέματα προστασίας και τήρησης κανόνων υγείας και ασφάλειας της εργασίας- διετής επαγγελματική εμπειρία στο αντικείμενο πιστοποίησης ή σε συναφή αντικείμενα.

ΣΚΟΠΟΣ

Με την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου οι καταρτιζόμενοι θα έχουν αποκτήσει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες ώστε να εργαστούν σε τμήματα ορόφων διαθέτοντας την απαιτούμενη επάρκεια προκειμένου να ανταποκριθούν στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του τμήματος.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Στο παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα  θα αναλυθούν οι εξής θεματικές ενότητες :

1. Εισαγωγή στην οροφοκομία
2. Οργανόγραμμα ανάλυση θέσεων και αρμοδιοτήτων
3. Κανόνες εμφάνισης και συμπεριφοράς, εσωτερικοί κανονισμοί και ανάλυση κανόνων υγιεινής και ασφάλειας στο χώρο του ξενοδοχείου
4. Ανάλυση τύπων δωματίων και κατάστασης δωματίων
5. «πλυντήριο και λινοθήκη και διαχείριση λινών ξενοδοχείου»
6. Διαδικασία και τρόπος καθαριότητας δωματίων
7. Αντιμετώπιση καταστάσεων που αφορούν τους πελάτες
8. Εσωτερική επικοινωνία και χρήση έντυπου υλικού εργασιών»
9. Επικοινωνία με τον πελάτη και διαχείριση προβλημάτων και παραπόνων»

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ-ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Η διάρκεια του Σεμιναρίου είναι 40 ώρες. Η παρακολούθηση και οι εξετάσεις που ακολουθούν πραγματοποιούνται εξ αποστάσεως. Με χρήση e-learning πλατφόρμας, (Moodle), οι συμμετέχοντες παρακολουθούν βιντεοσκοπημένο μάθημα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας επιθυμούν , καθώς επίσης έχουν πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό και σημειώσεις.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση των εξετάσεων σας απονέμεται το αναγνωρισμένο πτυχίο, του «Πιστοποιημένος Επαγγελματίας Οροφοκόμος» της ACTA.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την εγγραφή σας στο Σεμινάριο και την κατάθεση μέρους χρημάτων ή ολόκληρου του ποσού σας αποστέλλονται άμεσα στο email σας οδηγίες και κωδικοί για την διεξαγωγή του σεμιναρίου.

orofokomia

Δείτε εδώ την εκπτωτική πολιτική

Διαπιστευμένο πιστοποιητικό από ΕΣΥΔ

esydΗ ειδικότητα «Επαγγελματίας Οροφοκόμος» που προσφέρεται από το Κέντρο Επαγγελματικών Σεμιναρίων της Techschool , είναι διαπιστευμένο σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024:2012 από το ΕΣΥΔ, τον κατά νόμο αρμόδιο οργανισμό, γεγονός το οποίο καθιστά αναγνωρισμένο και αποδεκτό το πιστοποιητικό ως ισότιμο από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών – μελών της EA (European cooperation for Accreditation).

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Συμπληρώστε τη φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να συζητήσει μαζί σας.

Powered by BreezingForms

Προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

© 2024 Techschool.gr. All Rights Reserved. Designed By Web Rely