Πιστοποίηση Προχωρημένων Γνώσεων – Δεξιοτήτων Η/Υ (CCE)

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να μάθουν άπταιστα την χρήση εφαρμογών γραφείου και παράλληλα να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους με ένα αναγνωρισμένο πιστοποιητικό από Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα σε Ελλάδα και Εξωτερικό (CCE) της ACTA

ΣΚΟΠΟΣ

Η πιστοποιημένη γνώση στις προηγμένες λειτουργίες και χρήσεις του υπολογιστή αποτελεί σημαντικό προσόν. Σε οποιαδήποτε επαγγελματική ή ακαδημαϊκή δραστηριότητα η βαθύτερη γνώση χειρισμού Η/Υ αποτελεί επιπλέον εφόδιο που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Το Σεμινάριο λοιπόν αυτό που προσφέρει η Techschool έχει σκοπό τα δώσει στους καταρτιζόμενους όλα τα απαραίτητα εφόδια και γνώσεις ώστε να χειρίζονται άπταιστα τις εφαρμογές γραφείου

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Στο παρόν σεμινάριο θα αναλυθούν οι εξής θεματικές ενότητες :
• Word 2016 (Επεξεργασία Κειμένου)
• Excel 2016 (Υπολογιστικά Φύλλα)
• Power point 2016 (Παρουσιάσεις)
• Access 2016 (Βάσεις Δεδομένων)

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

Το Κέντρο Επαγγελματικών Σεμιναρίων της Techschool με έδρα τον Άγιο Στέφανο Αττικής εφαρμόζει εξ αποστάσεως παρακολούθηση του σεμιναρίου. με χρήση Skype η δια ζώσης παρακολούθηση.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση των εξετάσεων σας απονέμεται το αναγνωρισμένο πτυχίο, «Certified Computer Expert (CCE)» της ACTA.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την εγγραφή σας στο Σεμινάριο και την κατάθεση μέρους χρημάτων ή ολόκληρου του ποσού

cce

Δείτε εδώ την εκπτωτική πολιτική

esydTo Certified Computer Expert (CCE) αποτελεί την αξιόπιστη απόδειξη για την επαγγελματικού επιπέδου γνώση χρήσης Η/Υ. Το σχήμα πιστοποίησης CCE είναι διαπιστευμένο σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024 από το ΕΣΥΔ, τον κατά νόμο αρμόδιο οργανισμό, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι η διαδικασία πιστοποίησης γίνεται με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια ενώ παράλληλα καθιστά αναγνωρισμένο και αποδεκτό το πιστοποιητικό ως ισότιμο από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών – μελών της EA (European cooperation for Accreditation).

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Συμπληρώστε τη φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να συζητήσει μαζί σας.

Powered by BreezingForms

Προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

© 2024 Techschool.gr. All Rights Reserved. Designed By Web Rely