Βασικές Αρχές των Συστημάτων Γεωγραφικών Πληροφοριών - GIS

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Η πιστοποίηση που προσφέρεται από το κέντρο Επαγγελματικών Σεμιναρίων Techschool απευθύνεται σε κάθε επαγγελματία ή νεοεισερχόμενο στέλεχος του χώρου που τον ενδιαφέρει το αντικείμενο των γεωγραφικών συστημάτων - πληροφοριών . Και φυσικά σε αυτούς που θέλουν να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους με μία αναγνωρισμένη Πιστοποίηση από τον Εθνικό Φορέα Διαπιστεύσεων (ΕΣΥΔ)και την ACTA.

Προ απαιτούμενα για τη συμμετοχή στις εξετάσεις

Απόφοιτος ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ

ΣΚΟΠΟΣ

Ο βασικός στόχος είναι ο καταρτιζόμενος να κατανοήσει τις βασικές γνώσεις σχετικά με τα γεωγραφικά συστήματα πληροφοριών και την χρήση τους.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Εισαγωγή

Το κέντρο επαγγελματικών σεμιναρίων της Techschool στον Άγιο Στέφανο προσφέρει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με την πιστοποίηση στις «Βασικές Αρχές Συστημάτων Γεωγραφικών Πληροφοριών – GIS» . Ο καταρτιζόμενος με την βοήθεια του Η/Υ θα έχει την δυνατότητα να χειρίζεται ένα ολοκληρωμένο σύστημα ανάλυσης , συλλογής αποθήκευσης και απεικόνισης πληροφοριών που σχετίζονται με φαινόμενα που εξελίσσονται στο γεωγραφικό χώρο.

Οι θεματικές ενότητες που θα αναλυθούν είναι οι εξής:

1. Βασικές αρχές λειτουργίας Γεωγραφικών Συστημάτων
• Οι έννοιες της Γεωγραφίας-Χαρτογραφίας
• Σκοπιμότητα ανάπτυξης GIS
• Ορισμοί
• Οφέλη από τη χρήση GIS
• Η λειτουργία ενός ΓΠΣ

2. Δυνατότητες του Συστήματος
• Διαχείριση υπηρεσιών
• Διαχείριση φυσικών – περιβαλλοντικών πόρων
• Οδικά δίκτυα
• Σχεδιασμός σε αστικό περιβάλλον
• Συστήματα πληροφοριών Γης

3. Είδη Αρχείων

4. Βασικά εργαλεία χρήσης του ArcGIS
Βασική χρήση της Γραμμής Εργαλείων Standard

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ-ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Η διάρκεια του Σεμιναρίου είναι 40 ώρες. Η παρακολούθηση και οι εξετάσεις που ακολουθούν πραγματοποιούνται εξ αποστάσεως. Με χρήση e-learning πλατφόρμας, (Moodle), οι συμμετέχοντες παρακολουθούν βιντεοσκοπημένο μάθημα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας επιθυμούν , καθώς επίσης έχουν πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό και σημειώσεις.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση των εξετάσεων, σας απονέμεται το αναγνωρισμένο από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ) και της ACTA  πτυχίο «Βασικές Αρχές των Συστημάτων Γεωγραφικών Πληροφοριών-GIS»

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την εγγραφή σας στο Σεμινάριο και την κατάθεση μέρους χρημάτων ή ολόκληρου του ποσού σας αποστέλλονται άμεσα στο email σας οδηγίες και κωδικοί για την διεξαγωγή του σεμιναρίου.

 

GIS

Δείτε εδώ την εκπτωτική πολιτική

Διαπιστευμένο πιστοποιητικό από ΕΣΥΔ

esydΤο κέντρο επαγγελματικών σεμιναρίων της Techschool στον Άγιο Στέφανο Αττικής προσφέρει την πιστοποίηση “Βασικές αρχές των συστημάτων γεωγραφικών πληροφοριών – GIS” που ανήκει στο σχήμα πιστοποίησης Ψηφιακή Τεχνολογία που είναι διαπιστευμένο σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024:2012 από το ΕΣΥΔ, τον κατά νόμο αρμόδιο οργανισμό, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι η διαδικασία πιστοποίησης γίνεται με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια ενώ παράλληλα καθιστά αναγνωρισμένο και αποδεκτό το πιστοποιητικό ως ισότιμο από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών – μελών της EA (European cooperation for Accreditation).

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Συμπληρώστε τη φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να συζητήσει μαζί σας.

Powered by BreezingForms

Προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

© 2024 Techschool.gr. All Rights Reserved. Designed By Web Rely