Στέλεχος Διαχείρισης Ασφάλειας και Ποιότητας Τροφίμων

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το «Στέλεχος Διαχείρισης Ασφάλειας & Ποιότητας Τροφίμων» που προσφέρει το κέντρο επαγγελματικών σεμιναρίων της Techschool με έδρα τον Άγιο Στέφανο Αττικής μπορεί να εργαστεί σε εταιρείες στον κλάδο τροφίμων και ποτών και σε εταιρείες στην εφοδιαστική αλυσίδα του κλάδου (πχ. εταιρείες συσκευασίας, μεταφορών και διανομών, κλπ). Η Εξειδίκευση αυτή περιλαμβάνει αρμοδιότητες για την εδραίωση αποτελεσματικών συστημάτων διαχείρισης της ποιότητας και της ασφάλειας ,καθώς και την πραγματοποίηση ελέγχων και αναλύσεων για την παρακολούθηση των παραμέτρων ασφαλείας και ποιότητας στο σύνολο της αλυσίδας παραγωγής τροφίμων.

Προ απαιτούμενα για τη συμμετοχή στις εξετάσεις

Αποφοίτηση από σχετικές σχολές/ιδρύματα εκπαίδευσης ή  λόγω της εξειδικευμένης φύσης του εργασιακού αντικειμένου και των ιδιαίτερων αναγκών σε θέματα προστασίας και τήρησης κανόνων υγείας και ασφάλειας της εργασίας- διετής επαγγελματική εμπειρία στο αντικείμενο πιστοποίησης ή σε συναφή αντικείμενα.

ΣΚΟΠΟΣ

Το κέντρο επαγγελματικών σεμιναρίων της Techschool στο Άγιο Στέφανο Αττικής μέσα από αυτό το Σεμινάριο ως στόχο έχει , ο καταρτιζόμενος:

• Να αποκτήσει ευχέρεια στην αναγνώριση των προδιαγραφών των Α’ υλών και τελικών προϊόντων
• Να μπορεί να εφαρμόζει κανόνες υγιεινής και ασφάλειας κατά την αποθήκευση των Α’ υλών και τελικών προϊόντων
• Να κατανοεί και να παρακολουθεί τα δεδομένα του συστήματος διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων καθώς και της παραγωγικής διαδικασίας
• Να μπορεί να κάνει αξιολόγηση –εξέταση της ποιότητας των πρώτων υλών των ενδιάμεσων και τελικών προϊόντων
• Να καταγράφει και να ελέγχει το σύστημα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Στο παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα  θα αναλυθούν οι εξής θεματικές ενότητες :

1. Εισαγωγή στην Τεχνολογία και έλεγχο Τροφίμων και ποτών
2. Μικροβιολογία τροφίμων
3. Χημεία τροφίμων
4. Επεξεργασία τροφίμων
5. Ασφάλεια και υγιεινή τροφίμων
6. Νομοθεσία τροφίμων
7. Συστήματα / Πρότυπα Διαχείρισης της Ασφάλειας
8. Ποιοτικός Έλεγχος και καταλληλόλητα των τροφίμων

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ-ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Η διάρκεια του Σεμιναρίου είναι 40 ώρες. Η παρακολούθηση και οι εξετάσεις που ακολουθούν πραγματοποιούνται εξ αποστάσεως. Με χρήση e-learning πλατφόρμας, (Moodle), οι συμμετέχοντες παρακολουθούν βιντεοσκοπημένο μάθημα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας επιθυμούν , καθώς επίσης έχουν πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό και σημειώσεις.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση των εξετάσεων σας απονέμεται το αναγνωρισμένο πτυχίο, του «Στελέχους Διαχείρισης Ασφάλειας και ποιότητας Τροφίμων» της ACTA.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την εγγραφή σας στο Σεμινάριο και την κατάθεση μέρους χρημάτων ή ολόκληρου του ποσού σας αποστέλλονται άμεσα στο email σας οδηγίες και κωδικοί για την διεξαγωγή του σεμιναρίου.

trofasf

Δείτε εδώ την εκπτωτική πολιτική

Διαπιστευμένο πιστοποιητικό από ΕΣΥΔ

esydΗ ειδικότητα «Διαχείριση Ασφάλειας και Ποιότητας Τροφίμων» που προσφέρεται από το Κέντρο Επαγγελματικών Σεμιναρίων της Techschool ,  ανήκει στο σχήμα πιστοποίησης Επισιτιστικός – Αγροτικός Τομέας και Τρόφιμα που είναι διαπιστευμένο σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024:2012 από το ΕΣΥΔ, τον κατά νόμο αρμόδιο οργανισμό, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι η διαδικασία πιστοποίησης γίνεται με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια ενώ παράλληλα καθιστά αναγνωρισμένο και αποδεκτό το πιστοποιητικό ως ισότιμο από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών – μελών της EA (European cooperation for Accreditation).

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Συμπληρώστε τη φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να συζητήσει μαζί σας.

Powered by BreezingForms

Προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

© 2024 Techschool.gr. All Rights Reserved. Designed By Web Rely