Προγραμματιστής Βάσεων Δεδομένων

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Σκοπός του Σεμιναρίου εξειδίκευσης «Προγραμματιστής Βάσεων Δεδομένων» που προσφέρει το Κέντρο Επαγγελματικών Σεμιναρίων της Techschool  είναι να ενισχύσει τις γνώσεις και δεξιότητες των καταρτιζόμενων που εργάζονται ή σκοπεύουν να εργαστούν ως τεχνικοί πληροφορικής,  οι οποίοι αναλαμβάνουν να σχεδιάσουν , και να αναπτύξουν βάσεις δεδομένων με την χρήση κατάλληλης τεχνολογίας ,  ή να διαχειριστούν μια υπάρχουσα βάση βελτιώνοντας την ασφάλεια και την λειτουργικότητα της. Τέλος με την ολοκλήρωση της εξεταστικής διαδικασίας θα αποκτήσουν μια ισχυρή αναγνωρισμένη πιστοποίηση που θα αποτελέσει απαραίτητο εφόδιο στην περεταίρω επαγγελματική τους εξέλιξη.

Προ απαιτούμενα για τη συμμετοχή στις εξετάσεις

α) Απόφοιτος ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ

β) Απόφοιτος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με σεμινάριο 50 ωρών

ΣΚΟΠΟΣ

Οι βασικοί στόχοι του Σεμιναρίου που προσφέρει το Κέντρο Επαγγελματικών Σεμιναρίων της Techschool στον Άγιο Στέφανο Αττικής είναι οι καταρτιζόμενοι να μπορούν να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν σωστά και με τρόπο που να διευκολύνει την επιχείρηση μια εφαρμογή διαχείρισης δεδομένων να θέτουν απλά η πολύπλοκα ερωτήματα στη βάση και να ορίζουν τις παραμέτρους εκείνες που θα οδηγήσουν στην βέλτιστη απόδοση του συστήματος.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Στο παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα αναλυθούν οι εξής θεματικές ενότητες :
1. Βασικές Έννοιες
2. Εισαγωγή στις Βάσεις Δεδομένων
3. Πίνακες
4. Φόρμες
5. Πρόσθετα στοιχεία για τις Φόρμες
6. Ερωτήματα
7. Εργασίες με Δεδομένα
8. Εκθέσεις
9. Μακροεντολές
10. Εισαγωγή και Εξαγωγή Δεδομένων

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ-ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Η διάρκεια του Σεμιναρίου είναι 40 ώρες. Η παρακολούθηση και οι εξετάσεις που ακολουθούν πραγματοποιούνται εξ αποστάσεως. Με χρήση e-learning πλατφόρμας, (Moodle), οι συμμετέχοντες παρακολουθούν βιντεοσκοπημένο μάθημα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας επιθυμούν , καθώς επίσης έχουν πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό και σημειώσεις.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση των εξετάσεων σας απονέμεται το αναγνωρισμένο πτυχίο, του «Προγραμματιστής Βάσεων Δεδομένων» της ACTA.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την εγγραφή σας στο Σεμινάριο και την κατάθεση μέρους χρημάτων ή ολόκληρου του ποσού σας αποστέλλονται άμεσα στο email σας οδηγίες και κωδικοί για την διεξαγωγή του σεμιναρίου.

db

Δείτε εδώ την εκπτωτική πολιτική

Διαπιστευμένο πιστοποιητικό από ΕΣΥΔ

esydΗ ειδικότητα «Προγραμματιστής βάσεων δεδομένων» που προσφέρεται από το Κέντρο Επαγγελματικών Σεμιναρίων της Techschool , ανήκει στο σχήμα πιστοποίησης Ψηφιακή Τεχνολογία που είναι διαπιστευμένο σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024:2012 από το ΕΣΥΔ, τον κατά νόμο αρμόδιο οργανισμό, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι η διαδικασία πιστοποίησης γίνεται με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια ενώ παράλληλα καθιστά αναγνωρισμένο και αποδεκτό το πιστοποιητικό ως ισότιμο από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών – μελών της EA (European cooperation for Accreditation).

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Συμπληρώστε τη φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να συζητήσει μαζί σας.

Powered by BreezingForms

Προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

© 2024 Techschool.gr. All Rights Reserved. Designed By Web Rely