Τρόποι Πληρωμής

  • Για αγορά προγράμματος χωρίς εξετάσεις πιστοποίησης πρέπει να γίνει πρώτα εξόφληση όλου του ποσού.
  • Για αγορά προγράμματος με εξετάσεις πιστοποίησης  μπορεί να πληρωθεί αρχικά το κόστος του προγράμματος , και τουλάχιστον 3 ημέρες πριν την ημέρα των εξετάσεων να πληρωθεί το κόστος των εξετάσεων.

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με 2 τρόπους:

  • Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας:

Εφόσον ο χρήστης έχει επιλέξει την συναλλαγή με πιστωτική κάρτα, μεταβαίνει στο ασφαλές περιβάλλον της υπηρεσίας Viva Payments στο οποίο καλείται να δώσει τον αριθμό της πιστωτικής του κάρτας VISA ή MASTERCARD ή Diners ή American Express, την ημερομηνία λήξης, το όνομά του καθώς και το τριψήφιο κωδικό επαλήθευσης. Η υπηρεσία Viva Payments παρέχει υψηλό επίπεδο ασφαλείας διότι οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα μεταφέρονται μέσω διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή με μέγιστο επίπεδο ασφάλειας. Στην ασφαλή - κρυπτογραφημένη φόρμα πληρωμής συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της με μορφή ΜΜ/ΕΕ πχ 06/19 για μια κάρτα που λήγει το Ιούνιο του 2019 και το ακριβές όνομα στο οποίο έχει εκδοθεί η κάρτα, όπως αυτό αναγράφεται στην κάρτα).

  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας στον τραπεζικό μας λογαριασμό ο οποίος αναφέρεται ποιο κάτω. εκμεταλλευόμενοι  την νέα δυνατότητα του Web Banking! Στο καταθετήριο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να αναγράψετε ως αιτιολογία: το επώνυμο, και το όνομά σας Υποχρεωτικά, μετά την κατάθεση των χρημάτων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας ένα email για να μας γνωστοποιήσετε την πραγματοποίηση της κατάθεσης στο info@techschool.gr.Εφόσον πραγματοποιηθεί η κατάθεση, θα σας σταλεί e-mail , στο οποίο θα αναφέρεται οι κωδικοί πρόσβασης στην πλατφόρμα καθώς και άλλες απαραίτητες οδηγίες.

Οι λογαριασμοί που μπορείτε να καταθέτετε είναι:

  • Τράπεζα - ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR10 0172 1940 0051 9407 3308 124 (Δικαιούχος: Μαυροειδή Γεωργία)
  • Viva Wallet: pay.vivawallet.com/techschool

Προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

© 2024 Techschool.gr. All Rights Reserved. Designed By Web Rely