Σχετικά με εμάς

Σας καλωσορίζουμε στα Πρόγραμματα Συμπληρωματικής εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (E- Learning) της Techschool.

Τα επαγγέλματα του μέλλοντος και οι ειδικότητες με προοπτική αποτελούν τον βασικό άξονα γύρω από τον οποίο εντοπίζονται οι τίτλοι επιμορφωτικών προγραμμάτων με στόχο την προσφορά των γνώσεων και των δεξιοτήτων που ζητούνται στην αγορά εργασίας από τους αντίστοιχους επαγγελματικούς κλάδους. 

Η εκπαιδευτική διαδικασία στα προγράμματα E-Learning της Techschool  υλοποιείται εξ αποστάσεως μέσω φιλικής προς το χρήστη εκπαιδευτικής πλατφόρμας που αξιοποιεί και ενσωματώνει όλες τις νέες τεχνολογίες προκειμένου να υποστηρίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το εκπαιδευτικό αποτέλεσμα.

Η επιτυχής ολοκλήρωση των προγραμμάτων οδηγεί στη χορήγηση Αναγνωρισμένου Πιστοποιητικού Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης.

Αίτηση συμμετοχής μπορούν να υποβάλουν απόφοιτοι ΑΕΙ / ΑΤΕΙ και απόφοιτοι Λυκείου με σχετική εργασιακή εμπειρία ή μη, αναλόγως των απαιτήσεων κάθε προγράμματος, καθώς και ανθρώποι  που δραστηριοποιούνται ή πρόκειται να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά σε κάποια ή κάποιες από τις κατευθύνσεις των παρεχόμενων προγραμμάτων.

Να σημειωθεί ότι όλες οι πιστοποιήσεις που παρέχονται είναι αναγνωρισμένες από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ), γεγονός που δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτές αφού είναι αποδεκτές όχι μόνο στην αγορά εργασίας της Ελλάδας άλλα σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Πιστοποιημένο κέντρο Αcta

acta

Προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

© 2024 Techschool.gr. All Rights Reserved. Designed By Web Rely