Βασικές Δεξιότητες Ηλεκτρονικού Υπολογιστή (CCU)

Όλα τα προγράμματα οδηγούν σε αναγνωρισμένη Πιστοποίηση.

Διάρκεια εξέτασης: 45'/ Ενότητα  |  Ποσοστό επιτυχίας: 70%  | Θεματικές ενότητες: 6

Η νέα τεχνολογική εποχή, που σημαδεύτηκε από την καθιέρωση των ηλεκτρονικών υπολογιστών στη ζωή του ανθρώπου και την ανάδειξή τους σε απαραίτητο καθημερινό εργαλείο του σύγχρονου μαθητή, εκπαιδευτή, εργαζόμενου, δημιούργησε μία νέα πραγματικότητα. Τώρα, πια δεν αρκεί κάποιος να ισχυρίζεται ότι γνωρίζει πώς να χειρίζεται τον υπολογιστή αλλά πρέπει να μπορεί και να το αποδείξει.

Γι’ αυτό, η πιστοποιημένη γνώση στις βασικές λειτουργίες και χρήσεις του υπολογιστή αποτελεί σήμερα επιτακτική ανάγκη. Στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο, στην εργασία, η απόδειξη της γνώσης χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή αποτελεί ένα σημαντικό εφόδιο για να μπορέσει κάποιος να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις καθημερινές απαιτήσεις του εργασιακού ή εκπαιδευτικού περιβάλλοντος. Επίσης, αποτελεί και απαραίτητη προϋπόθεση διορισμού στο δημόσιο, επιβεβαιώνοντας τη σημασία που έχει το προσόν αυτό στην ελληνική αγορά εργασίας.

Θεματικές ενότητες

Η Εξεταστέα Ύλη περιλαμβάνει τις ακόλουθες 7 ενότητες:

  • Χρήση Η/Υ και Διαχείριση Αρχείων
  • Υπολογιστικά Φύλλα
  • Υπηρεσίες Διαδικτύου
  • Επεξεργασία Κειμένου
  • Βάσεις Δεδομένων
  • Παρουσιάσεις

Το CCU απευθύνεται σε επαγγελματίες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, σε εργαζόμενους και ανέργους καθώς και σε φοιτητές και μαθητές. Αποτελεί, δηλαδή, μια πιστοποίηση η οποία είναι αναγκαία για το κοινωνικό σύνολο.

ccu

Δείτε εδώ την εκπτωτική πολιτική

 

Διαπιστευμένo πιστοποιητικό από ΕΣΥΔ και αναγνωρισμένο απο ΕΟΠΠΕΠ

Το σχήμα πιστοποίησης CTE είναι διαπιστευμένο σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024:2012 από το ΕΣΥΔ, τον κατά νόμο αρμόδιο οργανισμό, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι η διαδικασία πιστοποίησης γίνεται με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια ενώ παράλληλα καθιστά αναγνωρισμένο και αποδεκτό το πιστοποιητικό ως ισότιμο από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών – μελών της EA (European cooperation for Accreditation).

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Συμπληρώστε τη φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να συζητήσει μαζί σας.

Powered by BreezingForms

Προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

© 2020 Techschool.gr. All Rights Reserved. Designed By Web Rely