Πιστοποίηση Βασικών Γνώσεων – Δεξιοτήτων Η/Υ (CCU)

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να μάθουν την χρήση εφαρμογών γραφείου και παράλληλα να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους με ένα αναγνωρισμένο πιστοποιητικό από Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα σε Ελλάδα και Εξωτερικό (CCU) της ACTA , κατάλληλο για χρήση σε διαγωνισμούς Δημοσίου.

ΣΚΟΠΟΣ

Η πιστοποιημένη γνώση στις βασικές λειτουργίες και χρήσεις του υπολογιστή αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Σε οποιαδήποτε επαγγελματική ή ακαδημαϊκή δραστηριότητα η γνώση χειρισμού Η/Υ αποτελεί σημαντικό εφόδιο. Το Σεμινάριο λοιπόν αυτό που προσφέρει η Techschool έχει σκοπό τα δώσει στους καταρτιζόμενους όλα τα απαραίτητα εφόδια και γνώσεις προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτητικές συνθήκες της καθημερινότητας που σχετίζονται με την χρήση του Η/Υ.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Στο παρόν σεμινάριο θα αναλυθούν οι εξής θεματικές ενότητες :
• Windows 10 (Χρήση Η/Υ και Διαχείριση Αρχείων)
• Word 2016 (Επεξεργασία Κειμένου)
• Excel 2016 (Υπολογιστικά Φύλλα)
• Internet (Υπηρεσίες Διαδικτύου)
• Power point 2016 (Παρουσιάσεις)
• Access 2016 (Βάσεις Δεδομένων)

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

Το Κέντρο Επαγγελματικών Σεμιναρίων της Techschool με έδρα τον Άγιο Στέφανο Αττικής εφαρμόζει εξ αποστάσεως παρακολούθηση του σεμιναρίου. Με χρήση e-learning πλατφόρμας, (Moodle), οι συμμετέχοντες παρακολουθούν βιντεοσκοπημένο μάθημα καθώς επίσης έχουν πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό και σημειώσεις. Ο καταρτιζόμενος μπορεί να παρακολουθήσει όσες φορές θέλει τα μαθήματα και τις ερωτήσεις , χωρίς χρονικό περιορισμό.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση των εξετάσεων σας απονέμεται το αναγνωρισμένο πτυχίο, «Πιστοποιημένος χρήστης Βασικών Δεξιοτήτων (CCU)» της ACTA.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την εγγραφή σας στο Σεμινάριο και την κατάθεση μέρους χρημάτων ή ολόκληρου του ποσού σας αποστέλλονται άμεσα στο email σας οδηγίες και κωδικοί για την διεξαγωγή του σεμιναρίου.


ccu2

Δείτε εδώ την εκπτωτική πολιτική

 

Διαπιστευμένο πιστοποιητικό από ΕΣΥΔ και αναγνωρισμένο από ΕΟΠΠΕΠ

Το σχήμα πιστοποίησης CTE είναι διαπιστευμένο σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024:2012 από το ΕΣΥΔ, τον κατά νόμο αρμόδιο οργανισμό, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι η διαδικασία πιστοποίησης γίνεται με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια ενώ παράλληλα καθιστά αναγνωρισμένο και αποδεκτό το πιστοποιητικό ως ισότιμο από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών – μελών της EA (European cooperation for Accreditation).


 

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Συμπληρώστε τη φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να συζητήσει μαζί σας.

Powered by BreezingForms

Προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

© 2024 Techschool.gr. All Rights Reserved. Designed By Web Rely