Επαγγελματίας Καθαριστής – Απολυμάνσεις Δημοσίων Χώρων

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το Πρόγραμμα του Επαγγελματία Καθαριστή-Απολυμάνσεις Δημοσίων Χώρων που προσφέρεται από το Κέντρο Επαγγελματικών Σεμιναρίων της Techschool , απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με τον κλάδο της καθαριότητας, αλλά και σε όσους παρέχουν ήδη υπηρεσίες καθαρισμού.

ΣΚΟΠΟΣ

Η καθαριότητα αποτελεί βασικό παράγοντα για την ομαλή συμβίωση των ανθρώπων μέσα σε μία κοινωνία. Για το λόγο αυτό τόσο η ατομική καθαριότητα όσο και η καθαριότητα του περιβάλλοντος χώρου είναι εξίσου σημαντικές και αλληλένδετες .Το σεμινάριο Επαγγελματίας Καθαριστής-Απολυμάνσεις Δημοσίων χώρων έχει ως στόχο να προετοιμάσει τους εκπαιδευόμενους για να ανταπεξέλθουν όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά στα καθήκοντα του κλάδου αυτού.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Στο παρόν σεμινάριο θα αναλυθούν οι εξής θεματικές ενότητες :

1. Επαγγελματικό περίγραμμα Καθαριστή/στριας Απολυμαντή/ντριας.
2. Γενικές αρχές και ορισμοί καθαρισμού
3. Εξοπλισμός - Μέσα καθαρισμού
4. Εξοπλισμός-Μέσα Απολύμανσης
5. Εφαρμοσμένες τεχνικές καθαρισμού
6. Υγιεινή Ασφάλεια Εργασίας
7. Έντομα-Καταπολέμηση εντόμων
8. Ποντίκια –Καταπολέμηση Ποντικών
9. Απολυμάνσεις Δημοσίων χώρων Βασικές έννοιες
10. Απολυμάνσεις Δημοσίων χώρων-Εφαρμοσμένες Τεχνικές
11. Πανδημία SARS-Cov 2
12. Τεχνικές-Πρωτόκολλο καθαρισμού έναντι Sars-cov-2

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ-ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Η διάρκεια του Σεμιναρίου είναι 40 ώρες. Η παρακολούθηση και οι εξετάσεις που ακολουθούν πραγματοποιούνται εξ αποστάσεως. Με χρήση e-learning πλατφόρμας, (Moodle), οι συμμετέχοντες παρακολουθούν παρουσιάσεις χωρισμένες σε θεματικές ενότητες οποιαδήποτε ώρα της ημέρας επιθυμούν , καθώς επίσης έχουν πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό και σημειώσεις.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση των εξετάσεων σας απονέμεται το αναγνωρισμένο πτυχίο, «Επαγγελματίας Καθαριστής - Απολυμάνσεις Δημοσίων Χώρων» της ACTA.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την εγγραφή σας στο Σεμινάριο και την κατάθεση μέρους χρημάτων ή ολόκληρου του ποσού σας αποστέλλονται άμεσα στο email σας οδηγίες και κωδικοί για την διεξαγωγή του σεμιναρίου.

Δείτε εδώ την εκπτωτική πολιτική

Διαπιστευμένo πιστοποιητικό από ΕΣΥΔ

Η εξειδίκευση του «Επαγγελματία Καθαριστή - Απολυμάνσεις Δημοσίων Χώρων» που παρέχεται από το Κέντρο Επαγγελματικών Σεμιναρίων της Techschool με έδρα τον Άγιο στέφανο Αττικής ανήκει στο σχήμα πιστοποίησης Τομέας Καθαριότητας που είναι διαπιστευμένο σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024:2012 από το ΕΣΥΔ, τον κατά νόμο αρμόδιο οργανισμό, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι η διαδικασία πιστοποίησης γίνεται με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια ενώ παράλληλα καθιστά αναγνωρισμένο και αποδεκτό το πιστοποιητικό ως ισότιμο από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών – μελών της EA (European cooperation for Accreditation).

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Συμπληρώστε τη φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να συζητήσει μαζί σας.

Powered by BreezingForms

Προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

© 2024 Techschool.gr. All Rights Reserved. Designed By Web Rely