Εκπτωτική Πολιτική

Η εκπτωτική πολιτική που έχουμε υιοθετήσει για την εξ’ αποστάσεως παρακολούθηση προγραμμάτων , είναι ο δικός μας τρόπος να ενθαρρύνουμε και να επιβραβεύσουμε τους ανθρώπους που έρχονται κοντά μας για να Επιμορφωθούν και να Δημιουργήσουν.

Για το λόγο αυτό προσφέρουμε 20% έκπτωση σε όλα μας τα προγράμματα για τις εξής ομάδες:

  • Σε σπουδαστές ΑΕΙ και ΤΕΙ με την επίδειξη ισχύοντος φοιτητικού πάσο.
  • Σε οποιοδήποτε σεμινάριο για ανέργους, πολύτεκνους, άτομα με εκκαθαριστικό κάτω των 7.300 ευρώ (με την επίδειξη ανανεωμένης και εκτυπωμένης κάρτας ανεργίας από το online σύστημα του ΟΑΕΔ, ενεργής κάρτας πολυτέκνων, τρέχοντος εκκαθαριστικού).
  • ΑμεΑ
  • Επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται είδη σε κλάδο που έχει συνάφεια με το σεμινάριο που θα επιλέξουν.

Εταιρική Εκπτωτική Πολιτική

Το E-Learning της Techschool,  επιθυμώντας να συμβάλει ενεργά στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων, μέσω της κατάρτισης του ανθρώπινου δυναμικού τους και της επικαιροποίησης των γνώσεών του, ακολουθεί ειδική εκπτωτική πολιτική για τις επιχειρήσεις.  Συγκεκριμένα σε περίπτωση συμμετοχής, σε πρόγραμματα εξ αποστάσεως επιμόρφωσης , Δύο ατόμων και άνω οι οποίοι απασχολούνται στην ίδια επιχείρηση ή φορέα, χορηγείται έκπτωση διδάκτρων της τάξεως του 20% σε κάθε εκπαιδευόμενο.


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  • Για αγορά προγράμματος χωρίς εξετάσεις πιστοποίησης πρέπει να γίνει πρώτα εξόφληση όλου του ποσού.
  • Για αγορά προγράμματος με εξετάσεις πιστοποίησης  μπορεί να πληρωθεί αρχικά το κόστος του προγράμματος , και τουλάχιστον 3 ημέρες πριν την ημέρα των εξετάσεων να πληρωθεί το κόστος των εξετάσεων.

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με 2 τρόπους:

  • Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας:

Εφόσον ο χρήστης έχει επιλέξει την συναλλαγή με πιστωτική κάρτα, μεταβαίνει στο ασφαλές περιβάλλον της υπηρεσίας Viva Payments στο οποίο καλείται να δώσει τον αριθμό της πιστωτικής του κάρτας VISA ή MASTERCARD ή Diners ή American Express, την ημερομηνία λήξης, το όνομά του καθώς και το τριψήφιο κωδικό επαλήθευσης. Η υπηρεσία Viva Payments παρέχει υψηλό επίπεδο ασφαλείας διότι οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα μεταφέρονται μέσω διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή με μέγιστο επίπεδο ασφάλειας. Στην ασφαλή - κρυπτογραφημένη φόρμα πληρωμής συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της με μορφή ΜΜ/ΕΕ πχ 06/19 για μια κάρτα που λήγει το Ιούνιο του 2019 και το ακριβές όνομα στο οποίο έχει εκδοθεί η κάρτα, όπως αυτό αναγράφεται στην κάρτα).

  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας στον τραπεζικό μας λογαριασμό ο οποίος αναφέρεται ποιο κάτω. εκμεταλλευόμενοι  την νέα δυνατότητα του Web Banking! Στο καταθετήριο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να αναγράψετε ως αιτιολογία: το επώνυμο, και το όνομά σας Υποχρεωτικά, μετά την κατάθεση των χρημάτων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας ένα email για να μας γνωστοποιήσετε την πραγματοποίηση της κατάθεσης στο info@techschool.gr.Εφόσον πραγματοποιηθεί η κατάθεση, θα σας σταλεί e-mail , στο οποίο θα αναφέρεται οι κωδικοί πρόσβασης στην πλατφόρμα καθώς και άλλες απαραίτητες οδηγίες.

Οι λογαριασμοί που μπορείτε να καταθέτετε είναι:

  • Τράπεζα - ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR10 0172 1940 0051 9407 3308 124 (Δικαιούχος: Μαυροειδή Γεωργία)
  • Viva Wallet: GR51_7010_0000_0002_5914_4072_609

Προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

© 2024 Techschool.gr. All Rights Reserved. Designed By Web Rely