Πιστοποιημενο κεντρο Αcta

Προφίλ Εταιρίας

Η Techschool δημιουργήθηκε το 2006 και στεγάζεται στο εμπορικό κέντρο στην Λ. Χελμού 17 στον Αγ.Στέφανο Αττικής. Ο χώρος αποτελείται από τρείς αίθουσες και γραμματεία.
Ο Βασικός στόχος είναι η παροχή Εκπαίδευσης στην Πληροφορική όπου κάλυπτει όλες τις ηλικίες και όλα τα αντικείμενα.
Με 2 αίθουσες διδασκαλίας πλήρως εξοπλισμένες με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, άνετους χώρους εκπαιδεύει μεγάλο αριθμό ατόμων διαφόρων ηλικιών .
Με μόνιμο στόχο την ποιοτική και ολοκληρωμένη εκπαίδευση στην Πληροφορική κατάφερε με σταθερά βήματα να ανέβει σε μια από τις κορυφαίες θέσεις των εκπαιδευτηρίων στην ευρύτερη περιοχή της Άνοιξης.
Η υποστήριξη της Techschool σε κάθε σπουδαστή της όχι μόνο στην Εκπαίδευση αλλά σε όλους τους τομείς όπως συμβουλές αγοράς Η/Υ, βιβλιογραφία, συντήρηση Η/Υ, τηλεφωνική υποστήριξη, σύνταξη βιογραφικού εύρεση εργασίας, κ.α. έχει δημιουργήσει πιστούς πελάτες και άριστες συνεργασίες.
Επεκτείνοντας τις δραστηριότες της η Techschool παρέχει υπηρεσίες στην μηχανοργάνωση επιχειρήσεων, συντήρηση και επισκευή Η/Υ και δικτύων, κατασκευή ιστοσελίδων και φιλοξενία αυτών στον δικό της δικτυακό τόπο.
Φιλοσοφία μας...

Η Ολοκληρωμένη Ποιοτική Εκπαίδευση στην Πληροφορική και η Διαρκής Προετοιμασία των Σπουδαστών μας στις αυξημένες ανάγκες της εποχής μας στον χώρο της πληροφορικής. Η υπευθυνότητα και αξιοπιστία στις λύσεις πληροφορικής που προσφέρουμε.
Πρόγραμμα Σπουδών...

Η Εκπαίδευση σε οποιοδήποτε αντικείμενο αποτελεί μια δύσκολη υπόθεση ιδίως στον τομέα της Πληροφορικής όπου τα δεδομένα αλλάζουν με φοβερούς ρυθμούς καθημερινά.
Για το λόγο αυτό χρειάζεται μια συνεχής προετοιμασία ώστε να υπάρχει Πρόγραμμα Σπουδών με απαραίτητο χρονοδιάγραμμα, Syllabus, ασκησιολόγιο για όλες τις θεματικές ενότητες ανεξαρτήτως αντικειμένου καθώς και Ταχύρυθμα Σεμινάρια.
Στην Techschool έχοντας καταλάβει από πολύ νωρίς την ανάγκη αυτή έχουμε δημιουργήσει όλα τα απαραίτητα προγράμματα σπουδών για κάθε τμήμα με προοπτική ανανέωσης και εκσυγχρονισμού όποτε αυτό απαιτείται ώστε να είναι πάντα ενημερωμένα με τις τελευταίες εξελίξεις της Πληροφορικής.
Εγκαταστάσεις...

Η Techschool αποτελείται από 2 αίθουσες πλήρως εξοπλισμένες, βιβλιοθήκη, αίθουσα υποδοχής-γραμματεία, καθιστικό για τα διαλείμματα, και ειδικό χώρο ελεύθερης πρόσβασης στο Internet ‘NET CORNER’ Οι αίθουσες είναι ευρύχωρες ώστε η διδασκαλία να γίνεται άνετα.
Εξοπλισμός...

Σε κάθε αίθουσα υπάρχουν 4 Η/Υ που είναι όλοι συνδεδεμένοι σε δίκτυο Ethernet. Το δίκτυο υλοποιείται με την ύπαρξη τριών HUB που καταλήγει σε ένα Server Plato Pentium 4.
Επίσης υπάρχουν Η/Υ για την γραμματεία τους καθηγητές και τους επισκέπτες που θέλουν να γνωρίσουν το διαδύκτυο ή να συλλέξουν πληροφορίες για οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί.
Ο Server φιλοξενεί λειτουργικό σύστημα δικτύου.
Επίσης στον Κεντρικό Server όπου φιλοξενείται η σελίδα της Techschool υπάρχει και mail Server για την παροχή των προσωπικών Email των σπουδαστών.
Internet...

Υπάρχει πρόσβαση στο Internet από τον Server για όλους τους υπολογιστές της σχολής μέσω του τοπικού δικτύου. Οι ταχύτητες είναι επιπέδου ADSL 2048 Kbps.Και επιπρόσθετα λειτουργεί και ‘NET CORNER’ για την άμεση πρόσβαση στο Internet τόσο των μαθητών όσο και των επισκεπτών του κέντρου.
Καθηγητές...

Ένα από τα δυνατά σημεία της Techschool είναι οι καθηγητές της, όλοι απόφοιτοι Πανεπιστημίου με Μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών άρτια καταρτισμένοι στην διδασκαλία των θεματικών ενοτήτων με άριστες γνώσεις και παιδαγωγική εμπειρία.
Όλοι οι καθηγητές εναρμονίζονται με το κλίμα εκπαίδευσης στην σχολή που είναι η φιλική συμπεριφορά και η προσοχή κάθε σπουδαστή με ιδιαίτερο τρόπο ώστε να επιτυγχάνεται το βέλτιστο.

Designed and Developed by Web Rely